Avflyttning Omflyttning Inflyttning till Nytt hämtlager

Avflyttning – Omflyttning – Inflyttning

Ja, så skulle man kunna beskriva det senaste året för Köksshopen. Avflyttning, att lämna Smygehamn med hela butiken var inte en helt enkel historia. Omflyttning med drygt 3000 olika artiklar nerpackade i lådor som sedan skulle sorteras, inventeras, fotograferas och få sin plats på ”X-plats”, lagret ute vid Sjöviksvägen.  När det var klart följde Inflyttning med inredning av garaget på Stavstensvägen hyllor, exponeringsgaller och lådor för att få rum med så mycket varor som möjligt. Slutligen och inte minst tillstånd av samhällsbyggnadsförvaltningen att få ha lager i garaget. Det underlättar ju mycket vid e-handeln att man kan ha de mest beställda sakerna nära och inte hela tiden behöva köra iväg till externlagret för att hämta. Där är vi nu och så här ser det ut.

 

Hämtgarage

Porslin Alessi och baren

Lager för bakning

Hämtlager

Det ger oss också möjligheten att öppna upp för att hämta beställda varor även här. Man kan hämta antingen på  X-plats eller Stavstensvägen beroende på i vilket lager varorna ligger. Hämtning sker efter överenskommelse per mejl  eller telefon.  Blir det större efterfrågan, får vi fundera på en fast tid i veckan som vårt hämtlager är öppet. Under året som gått har ett antal Köksshopskunder hämtat varor men nu är det mer organiserat och det finns betydligt fler artiklar som har flyttat hit från X-plats och man kan få en överblick av vad som finns

Hur handla idag

Man kan gå in på nätet och handla,  kryssa för avhämtning eller få varorna utskickade. Du väljer betalningsmetod Faktura via Klarna, betala med kort eller förskottsbetala . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

, ,

No comments yet.

Kommentera

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.