Stora kastruller, stekjärn och traktörpannor

 Ni är flera som frågat efter stora kastruller, som vi naturligtvis tagit hem. Du finner kastruller med ett handtag frå 1 L till 5 L . Man kan inte hantera pannor med ett hantag större än så. Sedan blir det kittlar med 2 öron från 5 L till 24 L. Stora traktörpannor  26 eller 28  cm i diameter med hög rak  kant. Finns både med beläggning och helt i rostfritt. Bra för er som blandar många ingredienser och gör större satser. Så har vi de riktigt stora stekjärnen 32 till 40 cm i diameter. De stora järnen kan du med fördel ställa på grillen ute.

Här intill på bilden ser du exempel på stora kastruller från Köksshopen, alla i proffskvalitet. Följer du länken ser du hela vårt sortiment av kok- och stekpannor, inte bara stora kastruller

http://koksshopen.se/produkter/laga-mat/pa-spisen/

, , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.