Egen grillad burgare

Nygrillad hamburgare

God hemmagjord hamburgare                               

Egen grillad burgare ! Då vet du vad den innehåller, en klar fördel. Tips på en lite annorlunda burgare , blanda 2 delar rådjursfärs med 1 del fläskfärs, salt och peppar . Vill du kan du riva i lite rå lök, och stek sedan.  Toppa med stekt svamp.

För en egen grillad burgare behöver du ett bra järn.  Burgarna skall vara lika stora, runda och lika tjocka  Vi har x-pris på vårt dubbla hamburgerjärn . Du betalar bara 100:- och då får du ett saltkar i porslin med träskopa på köpet. Du sparar  125:- + 70:- för saltkaret. 

Läs mer på http://koksshopen.se/produkter/laga-mat/bereda/hamburgerpress/hamburgerpress-dubbel-nonstick.html

Grilla själv dina hamburgare
Dubbelt Hamburgerjärn
Saltkar 7 cm i diameter
Saltkar i vitt porslin med träskopa
No comments yet.

Lämna ett svar

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.