I Mars gör vi chokladdmousse och använder munskydd

Nu i vår, i tidig Mars kommer suget efter en god dessert. Vi gör chokladmousse. Tag 100 gram mörk choklad  70 %.  Blanda den med 3 dl uppvärmd syrad grädde, ställ den att kallna. Vispa blandningen luftig med elvisp och spritsa ut den i en liten cocottform. Strö på en gnutta flingsalt. Låt den stå en stund i kylen och servera till kaffet eller som en liten dessert. Extra festligt blir det tillsammans med lite goda frukter till exempelvis ½ passionsfrukt, några äkta mandarinklyftor, en bit banan eller lite kiwi.

Skydda dig själv och andra med munskydd

Ja man kan vara för eller emot munskydd, alla har vi en synpunkt på det. En sak är säker det kan aldrig skada att bära munskydd och vi vill slå ett slag för våra i textil, med svenska flaggor på. De finns i 2 olika storlek, dam eller herr, och du kan läsa mer om dom på länken här. Upp till kamp mot pandemin. Alla vapen tillåtna i den kampen.

https://koksshopen.se/produkter/heminredning/personligt/munskydd-svensk-flagga-herr.html

Lämna en kommentar

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.